Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007

Ο Φαροφύλακας

Η ιδέα για το συγκεκριμένο blog -όσον αφορά την ονομασία- ήρθε όταν παρουσιάστηκα στο Πολεμικό Ναυτικό. Η αγάπη μου για τις απομακρυσμένες, πλην όμως πανέμορφες, περιοχές της χώρας μας είναι δεδομένη εδώ και πολλά χρόνια. Έφτασε λοιπόν ο καιρός για τη δημιουργία αυτού του blog.
Ειδικότερα, θα παρουσιάζονται εμπειρίες από ακριτικά μέρη τα οποία έχω επισκευθεί στο παρελθόν μαζί με γνώμες και τις καλύτερες αναμνήσεις απ αυτά...
Στη δεξιά πλευρά θα υπάρχει ένας χάρτης με όλα τα σημεία, για τον εύκολο εντοπισμό των περιοχών..
Αν και το εγχείρημα είναι άκρως αντιεμκπορικό, ελπίζω να το αγκαλιάσετε ως έναν τρόπο καλύτερης γνωριμίας με τη χώρα μας.. και γιατί οχι; να επισκευθείτε και κάποιο απ τα προτεινόμενα μέρη.

4 σχόλια:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Kαλό ξεκίνημα!!!
Ωραία ιδέα!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα!
Η ονομασια του blog μου τραβηξε την προσοχη. Σιγουρα δεν μετανιωσα που αποφασησα να το επισκεφτω.Ειναι ενα καταπληκτικο blog.
Η αληθεια ειναι πως θα μου αρεσε η ζωη του/της φαροφυλακα οσο δυσκολη κι αν μπορει να ειναι, δυστυχως ομως απ'οσο γνωριζω η τεχνολογια εχει αντικαταστησει την παρουσια των ανθρωπων.
καλη συνεχεια σ'αυτη την ομορφη σου προσπαθεια.
θα σε επισκεπτομαι συχνα γιατι το ονειρο μου ειναι καποια στιγμη να ζησω σε νησι κι εσυ πιστευω πως θα με βοηθησεις στην επιλογη.

angelos είπε...

file/fili de mou eipes onoma omws..

opws k esena, apo mikro m eksitare i idea na zw s ena faro sti mesi tou pouthena. farofylakes den uparxoun pia... mporeis na peis oti antikatastathikan apo tous nautes sta paratiritiria twn nisiwn.
etuxe na episkeuthw kapoia akritika meri sto parelthon k apofasisa na ta moirastw mazi sas.
kalws irthes stin parea mas. i epomeni eksormisi einai sta skaria..

ogios3 είπε...

παρα πολυ καλο